Oosterveld buigwerken bv
Molenlei 7
1927 CX Akersloot

tel: +31 (0) 75 6 285 733
fax: +31 (0) 75 6 286 840
e-mail: info@oosterveldbv.nl

K.v.K.: 67.52.83.09

Oosterveld Buigwerken

Over ons

Welkom bij Oosterveld Buigwerken Wormerveer BV. Al bijna veertig jaar nemen wij alle soorten staal onder handen en verwerken het tot onderdelen voor bijvoorbeeld de bouw. Maar wij leveren ook onderdelen voor podiumoverkappingen, zendmasten en zelfs kunstwerken.

 

Wendbaar

Oosterveld Buigwerken heeft een dynamische manier van plannen. Dat betekent dat u bij ons niet standaard een aantal weken hoeft te wachten voordat wij aan uw opdracht kunnen beginnen. Als de tijd dringt, komen wij u tegemoet met een verrassend snelle planning. Bovendien kunt u rekenen op scherpe prijzen.

 

Internationaal

Ons werkterrein bestrijkt een groot deel van Europa, en dan met name de westelijke en noordelijke delen. Zo vindt u ons werk onder andere terug in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, IJsland en Noorwegen.

 

Vaste kern

Wij zijn er trots op dat onze medewerkers zich sterk verbonden voelen met het bedrijf. Velen van hen blijven met gemak twintig, dertig jaar bij Oosterveld Buigwerken in dienst. Dat vormt een vaste kern, een ervaren team dat altijd voor u klaar staat.

  

Voor al uw opdrachten heeft u een vast aanspreekpunt. Iemand die al decennialang in het vak zit, die weet wat onze technische mogelijkheden zijn. Kortom, iemand die u direct verder kan helpen.